Bastion

A tennis club in Wimbledon, London.

A tennis club in Wimbledon, London. Rejuvenating the public areas of this renowned, commercial sporting venue, which demanded a highly skilled integrated design team for this high-end refurbishment.

INTRODUCTION

Rejuvenation of public areas to a renowned sporting arena. A commercial venue, incorporating luxury hospitality facilities, demanded a highly skilled integrated design team for this high-end refurbishment. Our expert interior and concept design services, including supply of artist impressions and visualisations, resulted in the creation of a superior public space experience aligned with the client’s brand identity.

WHAT WAS THE BRIEF?

Our client for this project is a tennis club in Wimbledon. We were appointed to provide an interior concept design to the visitor main entrance and circulation spaces to the main court building which were run down and uninspiring. The tennis club has a strong brand identity to which the design had to reflect.

OUR SOLUTION

Having familiarised ourselves with the brand identity and flow of circulation on site we were able to determine beautiful materials and styles which we implemented in such a way as to create a more informative and opulent experience complementary to the prestigiousness of the tennis club.

What can I say?! A truly professional company with client needs at heart. We had some excess land we wanted to build on but didn’t know how to go about it. Cameron and his team proved a fountain of knowledge and in a short time came up with plans for five new 3 bedroom properties. All in all a very enjoyable, enlightening and excellent experience.

Damien Wilson

previous arrow
next arrow
Slider
The Finer Details.

Amongst multiple projects carried out on this site in South West London, we also provided visualisations for the refurbishment of one of the catering facilities.

Close Menu